Delta Vision


Backup


Hva gjør du om serveren krasjer?

Vil det være mulig å jobbe uten server? Hva med de ansatte?

Hvor lenge kan brukerne deres ha det slik?

Hvis serveren deres går ned i morgen, hvor mye data og arbeid vil ga tapt?

Hvordan får dere Serveren tilbake i vanlig drift etter et avbrudd?

Hvor mye penger er det snakk om at dere taper ved et avbrudd i virksomheten? Vil brukerne kunne jobbe?

Hvor mye data tåler du å miste?

Så hva mener jeg egentlig med hvor mye data «du kan tåle å miste»?

Svaret på dette spørsmålet vil med stor sannsynlighet variere. Det er bare du som forstår den egentlige verdien av data i din bedrift. Et eksempel på et spørsmål du kan stille når RPO skal defineres er: «Hva vil skje etter et konkret tap av data?» Må noen gå igang med å gjenopprette, eller kan akkurat dette unnværes? Hva da om disse dataene er uunværlige, men samtidig også umulige å gjenskape?

Slike typer data, som noen må gjenskape deler av (eller t.o.m. alt av) bør derfor ha en korrekt innstilt RPO og tilstrekkelig backup-løsning. Dreier det seg om en type data som ingen vil kunne erstatte, vil du etter all sannsynlighet måtte være mye mer forsiktig og nøye med hvordan du beskytter dette.

RPO er ikke så «glamorøse» som sine yngre RTO-søsken (med deres popularitet når det kommer til «kostnaden av nedetid»), men det å definere RPO for hver del av systemene er essensielt i en gjenopprettingsplan. Ifølge en studien som ble gjennomført av The Aberdeen Group, så er et av de viktigste elementene for selskapets sunnhet og forfatning når skader oppstår om RTO er på plass eller ikke. Det å være forberedt på at skader vil skje handler altså om å fullt ut forstå og tilrettelegge IT-miljøet sine behov i bedriften.

Storagecraft

Jeg ønsker herved å bli kontaktet for pristilbud på Storagecraft backupløsningNavn:

E-post:

Firma:

Telefonnummer:          

SPX