Delta Vision


Blogg

Hvordan beskytte seg mot krypteringsvirus?


cryptolocker

Den siste tiden har vi sett at enkelte av våre kunder har fått krypteringsvirus på sine PC’er. Dette er et virus som sniker seg inn på maskinen din og går inn og kryptere alle mapper, filer og dokumenter du har på pcen. Skaden det gjør er at du ikke får åpnet dine filer dersom du ikke har det passordet som kreves. Det vil derfor ikke være mulig å åpne dine excel filer, word dokumenter, bilder og lignende.

Dessverre er dette man kaller for zero day virus. Det er virus som endrer seg fra dag til dag og gjør jobben svært vanskelig for Antivirus programmer å fange det opp.

Vi ser at Kryptolocker programmet ofte sniker seg inn på pcen din gjennom e-posten din eller surfing på nett. Ønsker du å lese om hvordan viruset oppfører seg hadde Tek.no en artikkel denne uken på sine hjemmesider: http://www.tek.no/artikler/fbi-om-ransomware-programmer-bare-betal-losepengene/193937

tek.no

Dagbladet og flere av de større norske avisene har nylig hatt omtaler i sine aviser.

dagbladet

For å sørge for ekstra beskyttelse på dine maskiner kan vi gjennom vår samarbeidspartner Panda Security sørge for at du kan stole 100% på alle programmer du har på din datamaskin og i ditt nettverk.

Det vil sa at Adaptive Defense løsningen vår blokkerer alle programmer som ikke har blitt analysert fra å kjøre. Dette vil derfor da stoppe kryptolocker og andre virus programmer fra å kjøre på din maskin.

Hva er fordelene med Panda Adaptive Defense?
• Blokkere virus og infiserte programmer fra å kjøre
• Stopper virus som krytpolocker fra å komme inn i bedriften
• Stopper virus fra å spre seg inn på fellesområdene
• Alle programmene på din pc’er 100% trygge
• Tradisjonell antivirus beskyttelse er en del av pakken
• Ved oppgradering er det ingen reinstallasjon som trengs

Klikk her for å lese mere om Panda Adaptive Defense 360

Adaptive Defense 360