Delta Vision


Blogg

Synes du det går for tregt på det trådløse nettet?


wi-fi

Det har skjedd en stor utvikling de siste årene når det gjelder Wi-Fi og trådløse nett. Før hadde bedriften kanskje noen utvalgte brukere med bærbar PC som brukte nettet. I dag har alle mobiltelefoner og nettbrett som også skal bruke nettet. Mange flere enheter kobler seg opp mot routeren og det kreves mye mere av den enn tidligere.

Er dere en liten bedrift med en enkelt router som kanskje er noen år gammel vil det være enkelt å bytte ut den med en topp moderne router som har bedre kvalitet og kapasitet. Problemer med hastigheten og problemer med at nettet henger seg opp vil mest sannsynlig forsvinne med nytt utstyr. Ta kontakt (klikk her) for befaring og tilbud til din bedrift.

wi-fi
For større nettverk og firmaer som trenger dekning i flere bygninger/etasjer så har vi samarbeidspartnere som kan hjelpe til. Er det behov for et større nett vil vi også anbefale annet utstyr som er mere profesjonelt og som har bedre mulighet for overvåking og sikkerhet. Her må vi ha egen kontroller som holder styr på alle de trådløse boksene og det må være trådløse bokser som har i oppgave å sørge for best og raskt nett til bedriften. Som f.eks. HP 830 Unified Wired-WLAN Switch.

Igjen ta kontakt (klikk her) for befaring og tilbud til din bedrift.

Trådløst nett i hjemmet

wi-fi-hjemme

Sliter du med å få best mulig dekning og sikkerhet på ditt trådløse nett hjemme? Du har kanskje flere etasjer og mange rom som skal ha dekning. Vi kan hjelpe til og kommer hjem til deg og finner best mulig løsning for ditt hus.