Kontakt oss

Kontakt oss dv.no PC Hjelp

Ring   920 11 989      

man-tor 08:00 - 20:00
fredag 08:00 - 16:00

E-post:   mail@dv.no

Chat  Chat

Support: support@dv.no (24/7)

Kontaktskjema

Ditt navn (obligatorisk)


Firma


E-post (obligatorisk)


Emne


Melding


 Vennligst bekreft med denne koden!
 kode
 

     


Kontakt info Daglig leder


Morten Pedersen  Morten Pedersen  
 morten@dv.no 
 Mobil : 920 11989 
QR
last ned vCard eller bruk mobilen på QR vCard.

Firma:

dv.no Delta Vision Pedersen
Bergabakken 19, 1455 Nordre Frogn

Info Brønnøysundregistrene

e-post:    mail@dv.no


Dekningskart

Nordre Frogn

PERSONVERNERKLÆRING

Denne personvernerklæringen gjelder for alle data som omhandler deg som person, bedriften du jobber for, for alle nettsteder som eies og driftes av dv.no, samt våre interne løsninger for lagring av data.

HVA VI VET OG HVORDAN BEHANDLER VI DINE DATA

dv.no samler inn data om deg når du blir kunde av oss. Dataene vi innhenter brukes kun til markedsføring av dv.no og er relatert til produkter/tjenester som du har gjennom dv.no.

PERSONVERN

Personopplysninger er definert som data som kan knyttes til en enkeltperson. Det kan være navn, adresse, produktinteresser, telefon og e-post. All bruk av personopplysninger regnes som behandling av personopplysninger, som for eksempel innsamling, registering, sammenstilling, lagring og utlevering eller en kombinasjon av disse. Behandling av personopplysninger reguleres av personopplysningsloven. dv.no er behandlingsansvarlig for alle personopplysninger som vi innhenter i forbindelse med ditt kundeforhold til dv.no.

HVOR VI FÅR VI DATA FRA

Når du kontakter dv.no første gang vil vi be om kontaktinformasjon. Bedriftens kontaktinformasjon er basert på informasjon vi henter fra Brønnøysund registeret, men for personer vil vi be om din adresse, e-post og telefon nummer.

HVORDAN VI BRUKER OPPLYSNINGENE

Alle personopplysninger vi lagrer er for at vi skal kommunisere og skape en best mulig kundeopplevelse for deg. dv.no behandler personopplysninger og andre former for data for å levere tjenestene som er avtalt med deg. Vi bruker også data for å sikre en best mulig brukeropplevelse for deg gjennom automatisk pålogging, tilpasning av innholds visning til din skjerm og raskest mulig lasting av sider.

INFORMASJON OM MARKEDSFØRING

Hvis du har et aktivt kundeforhold til dv.no, vil vi sende deg informasjon og markedsføring på e-post eller andre elektroniske kommunikasjonsmetoder innenfor rammene av markedsføringsloven, med mindre du har bedt oss om noe annet. Har du ikke et aktivt kundeforhold til oss, vil vi bare sende slik markedsføring om du har gitt oss et eksplisitt og informert samtykke.

HVORDAN BLIR DISSE OPPLYSNINGENE DELT?

Vi deler ikke opplysninger om din bruk av tjenestene med andre selskaper enn underleverandøren.

ANNET

dv.no deler, selger eller formidler ikke personopplysninger på noen annen måte enn beskrevet i denne personvernerklæringen.

SPORING WEBSIDER

For å få kritisk informasjon om atferden til besøkende, bruker vi Simple Analytics . Denne analyseprogramvaren gir oss innsikt om de besøkende bare generelt, men ikke om enkeltpersoner per sier, ettersom den ikke sporer besøkende og ikke lagrer noen personlig identifiserbar informasjon. Gå til dokumentasjonen deres for å finne ut hva Simple Analytics samler inn (og viktigst av alt hva de ikke gjør).

KORRIGERING OG SLETTING AV PERSONOPPLYSNINGER

For at vi skal bistå deg som kunde best mulig er det viktig at opplysninger vi har registrert er riktige og oppdaterte. Hvis du oppdager feil, oppfordrer vi deg til å ta kontakt med oss slik at opplysningene kan bli rettet. Du kan også kontakte oss dersom du ønsker at opplysningene skal slettes dv.no vil ikke lagre data lenger enn det som er nødvendig for å oppfylle formålet med behandlingen og lovpålagte plikter vi har.