Delta Vision


Kerio Connect - e-post server  Kerio Connect - e-post server

Enterprise-klasse E-post, kalendere, kontakter, oppgaver, chat og mye mer

Den prisbelønte, lav overhead alternativ til Microsoft Exchange, møter Kerio Connect behovene til små og mellomstore bedrifter. Den gir overlegen distribusjon fleksibilitet og bred støtte mobile enhet. Business-brukere nyter støtte til deres favoritt e-postklient, samt intuitive Kerio Connect web-mail. Kerio Connect er stabil - slik at du kan fokusere på din bedrift heller uventet nedetid og utvinning. Utrulling og administrasjon er enkelt ved design. Og med lavere lisensiering, service og maskinvarekostnader, leverer Kerio Connect målbar forretningsverdi i forhold til andre tilbud.

Fleksibel, Cross-plattform Client Support

Business-brukere bryr ikke seg om e-post servere. De bare bryr seg om at deres e-post fungerer, at det er sikkert, og at de kan bruke e-postklient som de foretrekker. Kerio Connect leverer den fleksibiliteten som brukerne ønsker og forventer - frihet til å bruke Outlook (Windows og Mac), OS X Apps for Mail, Kalender, Kontakter og påminnelser, eller fullverdig Kerio Connect-klient for webmail.

Sikker og Beskyttet Email

Vi har bygget kraftig sikkerhet i Kerio Connect. Du er beskyttet mot hacking og ondsinnede angrep med SSL-kryptering, S / MIME, anti-spam og antivirus-verktøy, og mer. Automatisk sikkerhetskopiering med granulær gjenopprettingsalternativer sikrer rask og enkel utvinning fra alle typer katastrofer. Server-wide arkivering forhindrer tap av data og hjelper organisasjoner med å oppfylle lovens krav til e-postlagring.

Ta kontakt e-post: mail@dv.no for mere info, priser etc.