Delta Vision


Adaptive Defense 360

Hva er Panda Cloud Fusion?

Øk produktiviteten til brukerne dine og spar kostnader ved å administrere nettenhetene dine fra skyen. Få oversikt over hva bedriften har. Sørg for å ha virusbeskyttelse, samtidig som du holder hele maskinparken oppdatert til enhver tid hva gjelder versjoner.

Er du opptatt av den voksende kompleksiteten i firmaets IT-infrastruktur? Tenker du over det at nettbruk og spam binder opp en stadig større del av ressurser og brukernes tid?

Sikkerhet, produktivitet og styring av brukernes nettenheter er behov som ofte griper inn i hverandre i IT-avdelingene.

PANDA CLOUD FUSION er en skyløsning som dekker alle dine behov. I løsningen får du Antivirus + System verktøy i en løsning. Så lenge dette er en skyløsning er den alltid tilgjengelig fra hvor som helst i verden!

Panda Cloud Systems Management

Ha kontroll over alle enheter, enten de er basert på Windows, OS X, Android, iOS eller Linux.

Full kontroll på maskinparken ved å monitorere servere, sørge for kontinuitet av Windows-oppdateringer på arbeidsstasjoner, fjernstyring av enheter, uthenting av rapporter. Mulighet for å oppdatere 3. parts programvare fra et webkonsoll på alle enheter ved få klikk.

Mulighet for å tvinge passord på smartphone og nettbrett, i tillegg til mulighet for å slette innhold på enheter som blir borte fra webportalen.

Panda

Panda Cloud Office Protection Advanced

Beskytt alle enheter mot virus, spam og andre trusler. Oppretthold produktiviteten i bedriften med tjenesten Web Filtering for å kontrollere tilganger til bestemte nettsider eller filtrering av innholds kategori.

Panda Cloud Cleaner Monitor

Panda Cloud Cleaner er i likhet med MalwareBytes, men det er 100% utviklet av Panda Security.

Spesielt designet for å desinfisere nyeste generasjons virus, det inkluderer den nyeste deteksjons- og desinfeksjons-teknologier utviklet av Panda Security.

Jeg vil vite mer!


Navn:     E-post:

Firma:

Telefonnummer: